Toimitus- ja maksuehdot

Kaupan tuotteita myy Kudottuote Titta y-tunnus 2404930-0. Kaupan kaikki tuotteet ovat yrityksen omaa tuotantoa ja valmistettu käsityönä Suomessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaajat

Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Tuotteita voi tilata Suomeen sekä ulkomaille.

Tilaus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti nettikaupan kautta, tilausta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä myös yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan maksuohjeet, tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Maksuvaluuttana hyväksytään vain euro (€). Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Tilauksiin lisätään postikulut tai rahtimaksu tuotteen koosta ja painosta riippuen.

Maksutavat


1) PayPal- maksu

Voit maksaa PayPal maksulla jos sinulla on PayPal tunnukset. Lisäksi PayPal maksulla voi maksaa tavallisimmilla pankki- ja luottokorteilla mm. Visa, MasterCard ja American Express- korteilla. Lisätietoa PayPal maksusta PayPalin sivuilta.

2) Ennakkolasku

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Antamaasi sähköpostiin lähetetään ennakkolasku 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä, jonka maksat normaalisti omassa verkkopankissasi.
Tilaus lähetetään, kun suoritus on saapunut tilille.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Ennakkolaskulla maksettaessa, maksuaikaa on 2 vrk:tta. tuotteita pidetään varattuina viiden (5) päivän ajan, mikäli suoritusta ei sinä aikana ole tullut, katsotaan kauppa peruuntuneeksi ilman eri ilmoitusta.

Tilaustyöt

Tilaustyö hinnoitellaan erikseen ja asiakas maksaa tuotteista ennakkolaskuna osan tai koko erän ennen tilauksen valmistamista. Tuotteet toimitetaan sovittuna ajankohtana, kun ennakkomaksu on saapunut yrityksen pankkitilille.

Palautus

Tilaustyötuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei asiasta ole erikseen sovittu. Valmiina olevilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen on oltava käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja mahdolliset tuotemerkit yhä kiinnitettyinä. Otathan yhteyttä ennen palautusta, jolloin saat palautuslomakkeen sekä ohjeet palautuksen tekemiseen. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteen hinta palautetaan 14 päivän kuluessa asiakkaalle, toimituskuluja ei palauteta.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, veloitetaan pakkausmateriaalin, toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut asiakkaalta.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta kirjallisesti. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Ale- tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Toimitusaika

Tuotteet valmistetaan käsityönä. Valmiina olevien tuotteiden toimitusaika on yleensä noin 1-3 arkipäivää. Ilmoitathan ajoissa mikäli haluat perua tilauksen.

Tilaustyönä tehtävien tuotteiden toimitusaika sovitaan ennakkolaskun yhteydessä. Toimitusaika riippuu tuotteen koosta, käytettävästä materiaalista sekä tekniikasta.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset yleensä pakettina tai kirjelähetyksenä.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Asiakasrekisteriseloste

Shop policies in english

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää!